BAVARIA MBËRRIN NË TIRANË

Restoranti Birraria Bavareze Lowengrube hap ne Tiranë lokalin e parë te saj ne Shqipëri, duke sjellë shijet karakteristike bavareze.
Mbërrin këtu, me hapësira te menduara per familjet dhe miqtë, arredimi dhe recetat tipike bavareze.
Nje atmosferë unike mbresëlënëse, ku mund te shijosh shumë specialitete të përgatitura me ingredientë cilësore, dhe birrat më te mira te Mynihut: shijet dhe aromat që pushtojnë.

KU JEMI

Sheshi Italia 1, Tiranë 1010, Albania

Për informacion dërgoni një email në:

tirana@lowengrube.it

ose na telefononi:

+355 44505005